"Кременчукм'ясо" в січні-липні 2015 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 21,8%

П'ятниця 14 серпня 2015 23:18
"Кременчукм'ясо" в січні-липні 2015 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 21,8%
Фото: Кременчукм'ясо

Обсяг виробництва напівфабрикатів зменшився на 19%

ПАТ "Кременчукм'ясо" в січні-липні 2015 року, порівняно з відповідним минулорічним періодом, зменшило виробництво ковбасних виробів на 21,8% - до 5 тис. 798 т. Про це говориться в повідомленні кременчуцького міськвиконкому.

При цьому повідомляється, що обсяг виробництва напівфабрикатів за звітний період зменшився на 19% - до 486 т.

"Кременчукм'ясо" виробляє 220 найменувань різних ковбасних виробів, копченостей і близько 100 видів м'ясних напівфабрикатів під торговою маркою "Фарро", продає продукцію на внутрішньому ринку та у всіх регіонах України.

Нагадаємо, ПАТ "Кременчукм'ясо" у 2014 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 6,3% - до 10 тис. 936 т.

Читайте РБК-Україна в Google News

On Top
Продовжуючи переглядати RBC.UA Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie. Ознайомитися
Погоджуюся