"Кременчукм'ясо" в 2014 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 6,3% - до 10,9 тис. т

ПАТ "Кременчукм'ясо" в 2014 р. в порівнянні з 2013 р. зменшило виробництво ковбасних виробів на 6,3% - до 10 тис. 936 т. Про це йдеться в повідомленні кременчуцького міськвиконкому.

При цьому повідомляється, що обсяг виробництва напівфабрикатів в 2014 р. збільшився на 2,4% - до 862,8 т.

ПАТ "Кременчукм'ясо" виробляє 220 найменувань різних ковбасних виробів, копченостей і близько 100 видів м'ясних напівфабрикатів під торговою маркою "Фарро", продає продукцію на внутрішньому ринку і у всіх регіонах України. У 2013 р. компанія виробила 14,058 тис. т ковбасних виробів і 1,024 тис. т напівфабрикатів.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся