ua en ru

У Кременчуці побили члена однієї з партій

У Кременчуці побили члена однієї з партій Фото: потерпілий у Кременчуці

Поліція порушила справу по факту побиття

У Кременчуці побили 52-річного місцевого жителя, який є членом однієї з партій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

Так, поліція порушила справу за двома статтями Кримінального кодексу: "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" та "Порушення недоторканності житла".

За свідченнями потерпілого Олега Філіпаса, троє чоловіків увірвалися до його будинку, завдали численних ударів, а потім зникли у невідомому напрямку.

У поліції зазначили, що Філіпаса госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що охорона міського голови Одеси Геннадія Труханова побила журналіста ВВС Енді Веріті, котрий займався розслідуванням незаконного придбання компанією Труханова елітної нерухомості у Лондоні.

У ході розслідування журналіст Енді Веріті звернувся за коментарем до Труханова. Однак, охорона міського голови Одеси відреагувала агресивно на запитання журналіста. На відео видно, як охорона відтіснила журналіста від Труханова та збила Веріті з ніг.

Також на відео ВВС видно, що під час намагання зняти відео у Києві, коли відбувався суд у справі Труханова, невідомий чоловік у чорній формі без знаків розпізнавання почав перешкоджати зйомці, прикриваючи камеру рукою.