ua en ru

Кредит онлайн: взяти кредит готівкою без довідки про доходи

Кредит готівкою - це вигідна пропозиція, яке надають банки для ваших особистих цілей: купівлі товарів, ремонту, навчання та інше. Для того, щоб взяти кредит вам знадобиться паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і довідку про доходи. Також слід звернути увагу на те, що кредит без довідки про доходи також можна взяти, але тут вже максимальна сума становить 20 000 грн.

Кредит готівкою - це вигідна пропозиція , яке надають банки для ваших особистих цілей: купівлі товарів , ремонту , навчання та інше. Для того , щоб взяти кредит вам знадобиться паспорт громадянина України , ідентифікаційний код і довідку про доходи. Також слід звернути увагу на те , що кредит без довідки про доходи також можна взяти , але тут вже максимальна сума становить 20 000 грн. Але даний вид кредиту відрізняється лише швидкістю одержання позики , тому переважно всі е зробити довідку про доходи. Так , наприклад кредит без довідки про доходи вийде вам дорожче ніж з довідкою , оскільки в другому випадку банк буде бачити ваше офіційне працевлаштування та розмір заробітної плати тим самим сніжет для себе ризик і вартість кредитної пропозиції .

Процедура взяття кредиту можна описати кількома етапами : вибір фінансово -кредитна установа , йти у відділення банку і зробити подачу заяви про кредитування в обраний банк , розгляд банком рішення та прийняття рішення , якщо вас влаштовують умови , які надає банк , то укладання договору , оформлення документів .

Тепер розглянемо головну частину питання , хто може взяти кредит готівкою : якщо ваш вік від 23-65 , є постійне джерело доходу і офіційна робота . Основними умовами отримання кредиту готівкою : процентна ставка визначається самим платоспроможним громадянином , а термін від 1 місяця до 5 років. Тут необхідно враховувати , що чим вище термін виплачування кредиту , тим більшу передоплату зробить позичальник . Як згадувалося вище позичальник для того щоб взяти кредит повинен володіти працездатним віком , стабільний заробіток , і не мати негативну кредитну історію , також у разі високого позики вас можуть надати заставу .

Перед взяттям кредиту готівкою необхідно звернути увагу на наступне : дізнатися реальну процентну ставку , тобто попросити повний розрахунок за кредитом певної суми ; спосіб погашення кредиту і його ціна , але якщо у банку немає беззастережної послуги безкоштовного погашення кредиту , то краще звернеться в інший банк , попросіть документи з печаткою , де чітко будуть вказані всі комісії .

Також найважливішим, при взятті кредиту , це не потрапити на штрафи , тому перед підписанням договору попросіть показати , де саме вказані штрафні санкції і як їх запобігти. При виплаті кредиту готівкою необхідно , щоб у договорі були чітко позначені дати виплати , уважно ознайомтеся з інформацією та термінами , щоб надалі не виникли непорозуміння .