ua en ru

Кравцов звільнений з поста першого заступника голови МІУ

Кравцов звільнений з поста першого заступника голови МІУ Фото: Євген Кравцов

Зазначену посаду Кравцов обіймав з травня минулого року

Кабінет міністрів України звільнив Євгена Кравцова з посади першого заступника міністра інфраструктури. Про це РБК-Україна повідомило джерело в уряді.

Зазначену посаду Кравцов обіймав з травня минулого року. Сьогодні Кабінет міністрів України на своєму засіданні розгляне призначення Кравцова тимчасово виконуючим обов'язки голови правління ПАТ "Укрзалізниця". Попередній керівник держкомпанії - Войцех Балчун - подав заяву про відставку за власним бажанням, про що повідомив у ході засідання уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Відзначимо, з березня 2015 року Євген Кравцов працював в менеджменті ПАТ "Укрзалізниця". До травня 2016 року він обіймав посади начальника департаменту реформування і корпоративного розвитку УЗ, потім - посаду директора з реформування, майнової і правової політики УЗ, з жовтня 2015 по травень 2016 був членом правління і в.о. глави УЗ.

Нагадаємо, глава ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун подав у відставку через особисті обставини.

Сьогодні уряд розгляне пропозицію призначити тимчасовим керівником першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова. У свою чергу, Войцех Балчун може залишитися на посаді радника голови "Укрзалізниці" і виконувати функції міжнародної координації.