ua en ru

Кравець заявив про готовність боротися за місце в основі "Динамо"

Кравець заявив про готовність боротися за місце в основі "Динамо" Фото: Артем Кравець (fcdynamo.kiev.ua)

Нападник прокоментував повернення в клуб після оренди

Нападник київського "Динамо" Артем Кравець прокоментував повернення в клуб після оренди в іспанській Гранаді". Про це повідомляє сайт Dynamo.kiev.ua.

"Періодом в "Гранаді" задоволений. Тому що, коли я йшов в цю команду, розумів, що не є основним нападником "Динамо" і не буду отримувати достатньо ігрової практики", - сказав Кравець.

В "Гранаді" футболіст провів багато матчів у чемпіонаті Іспанії, забивав м'ячі, віддавав гольові передачі.

"Єдине, в кінці сезону трохи завадили травми, з-за яких вибув з ладу. Але в цілому, період, проведений в "Гранаді", оцінюю позитивно. На той момент ніяких сумнівів і вагань не було. І зараз я впевнений, що вчинив правильно. Тоді в "Динамо" більшою мірою грали два інших нападників, та було зрозуміло, що на полі я виходити буду не часто", - сказл футболіст.

"Будь нападник, який грає в "Динамо", - це серйозний конкурент. Думаю, якщо ми з Беседіним будемо гідними суперниками за місце в складі, то це допоможе нам обом, так і "Динамо", - додав Кравець.

У минулому сезоні Приклади нападник провів 26 матчів і забив п'ять голів.

Нагадаємо, нападник київського "Динамо" Артем Кравець, який в цьому сезоні на правах оренди виступав в іспанському "Гранаді", зацікавив одразу два турецьких клубу - "Фенербахче" і "Бешікташ".