ua en ru

Червоний Хрест доставив 350 сім'ям з Золотого Луганської області продуктові набори на місяць

Червоний Хрест доставив 350 сім'ям з Золотого Луганської області продуктові набори на місяць
Червоний Хрест доставив жителям Золотого Луганської області 350 наборів, які містять продукти харчування на місяць для родини.

Червоний Хрест доставив жителям Золотого Луганської області 350 наборів, які містять продукти харчування на місяць для родини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міжнародного комітету Червоного Хреста в Facebook.

"Працюючи в тісному партнерстві з українським Червоним Хрестом, ми забезпечили екстреною допомогою жителів міста Золоте, Луганська область, Україна. Золоте близько до лінії фронту і страждало від частих обстрілів в останні дні і тижні. На даний момент, близько 350 осіб отримали посилки, що містять місячний запас продуктів для сім'ї, плюс предмети гігієни і свічки", - йдеться в повідомленні.

Також Червоний Хрест зазначив, що збирається доставити допомогу ще більшій кількості сімей в найближчі дні, якщо ситуація не буде напружена.

Нагадаємо, населений пункт Золоте постійно перебуває під обстрілом бойовиків. Так, в результаті обстрілу Золотого вчора загинув офіцер Нацгвардії.