ua en ru

У Красногорівці від вибуху невідомого предмета постраждали троє дітей

У Красногорівці від вибуху невідомого предмета постраждали троє дітей Фото: у Красногорівці стався вибух (Pixabey)

Діти отримали травми різного ступеня тяжкості

У Красногорівці Донецької області від вибуху невідомого предмета постраждали троє дітей. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

За словами Жебрівського, інцидент стався вчора близько 21:00, коли діти гралися знайденим на вулиці предметом. В результаті інциденту отримали поранення три дитини у віці 14, 9 і 3 років.

"Коли предмет вибухнув, старша дівчинка відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітини, сідниць і гомілки. Діти ж отримала тяжкі ушкодження: хлопчику пошкодило внутрішні органи і відірвало три пальці на лівій руці, маленькій дівчинці відірвало палець на правій руці і також пошкодило внутрішні органи", - зазначив він.

Постраждалих госпіталізували, для допомоги молодшим дітям, які потребують спеціалізованих операцій, прибув спеціаліст з Дніпра. Зазначимо, Красногорівка знаходиться в безпосередній близькості до лінії розмежування на Донбасі.

Троє дітей 14, 9 та 3 років отримали поранення внаслідок вибуху невідомого поки що предмету. Страшна подія трапилася уч...

Опубліковано Павлом Жебрівським 6 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулі вихідні місія ОБСЄ зафіксувала більше 600 вибухів на Донбасі. Також спостерігачі місії продовжують фіксувати невідведені озброєння.