ua en ru

В Красногорівці військовий автомобіль задавив велосипедиста

В Красногорівці військовий автомобіль задавив велосипедиста Фото: КрАЗ

Водій на Кразі наїхав на місцевого жителя, той помер у машині "швидкої"

В Красногорівці Донецької області сьогодні, 2 травня, водій-екскаваторник однієї з військових частин Збройних сил України наїхав на велосипедиста, який від отриманих травм чоловік помер. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"2 травня о 12.10 на виїзді з населеного пункту Красногорівка Донецької області водій-екскаваторник однієї з військових частин Збройних Сил України, який прямував до населеного пункту Невельське на автомобілі КрАЗ-250 для виконання інженерних робіт, скоїв наїзд на місцевого жителя, 1963 року народження, який пересувався на велосипеді. По дорозі до лікарні в кареті швидкої допомоги від отриманих важких травм чоловік помер", - йдеться в повідомленні.

З метою з'ясування причин події на місце події терміново виїхали представники Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. Про ДТП також доповіли у військову прокуратуру.
У штабі обіцяють притягнуті до відповідальності винуватців події за результатами проведення розслідування.

"Міністерство оборони України, Генеральний штаб Збройних Сил України, штаб Антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей та командування військової частини висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

ВСІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ВИННІ У НАЇЗДІ НА МІСЦЕВОГО МЕШКАНЦЯ МІСТА КРАСНОГОРІВКА, ПОНЕСУТЬ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ВСІЄЮ СУВ...

Posted by Прес-центр АТО on 2 Май 2015 г.

Нагадаємо, в Полтавській обл. автобус з солдатами потрапив у ДТП, в результаті чого загинуло 2 людини.