ua en ru

У Краматорську колишнього пособника бойовиків засудили до 7 років ув'язнення

У Краматорську колишнього пособника бойовиків засудили до 7 років ув'язнення Фото: прокуратура

Жителя Краматорська звинувачують у крадіжках майже на 250 тис. гривень

У Краматорську колишнього пособника бойовиків засудили до 7 років ув'язнення за крадіжки майже на 250 тис. гривень. Про це повідомили в прес-службі прокуратури у Донецькій області.

"У ході судових слухань встановлено, що протягом 2015-2016 років 27-річний мешканець Краматорська Донецької області, раніше судимий за умисне вбивство та участь у непередбачених законом збройних формуваннях, здійснив близько 30 крадіжок чужого майна, проникаючи в приміщення через вікна і балкони", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прокуратури, загальна сума матеріального збитку, заподіяного злочинцем громадянам, склала 230 тис. гривень, ПАТ "Укртелеком" - 9 тис. гривень та Краматорському міській раді - 9,4 тис. гривень.

Крім того, при обшуку у засудженого виявили та вилучили гладкоствольну вогнепальну зброю - обріз, який зберігався у нього з часів служіння бойовикам ДНР.

Звинувачення повністю довело провину. За вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у житло, інше приміщення або що завдала значної шкоди потерпілому), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК, а також з урахуванням не відбуту частини покарання за попереднім вироком, рецидивіста засудили до 7 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники поліції в Донецькій області оголосили про підозру 5 бойовикам, серед яких 40-річний вбивця, який майже половину свого життя провів у в'язниці, а потім вступив до угруповання бойовиків "Оплот".