ua en ru

КПВВ у Станиці Луганській переходить на новий графік роботи

КПВВ у Станиці Луганській переходить на новий графік роботи Фото: Станиця Луганська (facebook.com/ato.news)

Пункт пропуску в Станиці Луганській працюватиме з 07:00 до 17:00

Контрольний пункт в'їзду-виїзду в Станиці Луганській з 10 січня 2017 року переходить на новий графік роботи. Про це йдеться в повідомленні Станично-Луганської районної державної адміністрації у Facebook.

"Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" переходить на новий графік роботи, а саме з 10 січня цього року пропуск осіб буде здійснюватися в нових тимчасових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольного пункту з 07:00 до 17:00", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку зі змінами режиму роботи КПВВ місцева влада закликає громадян врахувати цю інформацію при плануванні поїздок і перетині лінії розмежування в районі проведення АТО.

Увага! Змінюється режим роботи КПВВ «Станиця Луганська». Контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» переходить...

Опубліковано Станично-Луганська районна державна адміністрація 9 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики навмисно порушують режим пропуску на КПВВ. Зокрема, 20 грудня 2017 року персонал КПВВ "Новотроїцьке" був змушений продовжити свою роботу для оформлення дозволів переміщення громадян та транспортних засобів після того, як представники ДНР не завершили пропуск громадян в "сіру зону".