ua en ru

КПВВ "Каланчак" і "Чаплинка" відновлять роботу 15 вересня, - ДПСУ

КПВВ "Каланчак" і "Чаплинка" відновлять роботу 15 вересня, - ДПСУ Фото: пункт пропуску "Каланчак" (dpsu.gov.ua)

Пропуск через КПВВ на адмінмежі з Кримом розпочнуть о 10:00

Роботу контрольних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ) "Каланчак" та "Чаплинка" на адмінмежі з анексованим Кримом буде відновлено 15 вересня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Як зазначається, пропуск через КПВВ на адмінмежі з Кримом розпочнуть о 10:00.

"Завтра, 15 вересня 2018 року, контрольні пункти в’їзду-виїзду "Каланчак" та "Чаплинка" відновлять свою роботу. Операції щодо здійснення пропуску осіб та транспорту через адмінмежу прикордонники Херсонського загону розпочнуть о 10.00", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у разі погіршення ситуації і виникнення загрози життю та здоров’ю населення пункти пропуску можуть знову закрити.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 6 вересня контрольні пункти в'їзду/виїзду (КПВВ) "Каланчак" і "Чаплинка" тимчасово припинили роботу у зв'язку з екологічною ситуацією із заводом "Титан" в окупованому Криму, в штатному режимі працює КПВВ "Чонгар".

Також повідомлялося, що у зв'язку з викидами на заводі "Кримський титан" за допомогою до медиків звернувся 61 співробітник ДПСУ.