ua en ru

На КПВВ в Донецькій області будуть посилені заходи безпеки під час великодніх свят

На КПВВ в Донецькій області будуть посилені заходи безпеки під час великодніх свят Фото: голова обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський

Також влада області доручила перевірити цвинтаря на лінії розмежування на наявність вибухонебезпечних предметів

На контрольних пунктах в'їзду і виїзду (КПВВ) в Донецькій області будуть посилені заходи безпеки на великодні свята. Про це заявив голова обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі телеканалу "112 Україна".

"З безпеки ми звичайно будемо звертатися, ми звертаємося до мінської переговорній групі, СЦКК працює з росіянами для того, щоб все-таки ці терористи не стріляли по КПВВ, хоча час від часу вони б'ють. Зрозуміло, що ми збільшимо кількість прикордонників і інших служб для того, щоб прискорити оформлення, і щоб не було черг. Тут не тільки у нас великодній тиждень, але і ще поминальний тиждень", - сказав він.


Він зазначив, що перед поминальною тижнем доручив перевірити цвинтаря на лінії розмежування на наявність вибухонебезпечних предметів.

"Я дав завдання перевірити, особливо біля лінії розмежування, кладовища для того, щоб виявити вибухонебезпечні предмети. Більшість кладовищ на лінії розмежування ДСНС вже перевірили, і дали дозвіл на відвідування кладовищ у поминальні дні. До Великодня, думаю, ми повністю завершимо обстеження всіх кладовищ на лінії розмежування", - додав він.

Нагадаємо, днями голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Лою повідомив, що найближчим часом контрольні пункти виїзду і в'їзду у Станиці Луганській та у Золотому не відкриються.