ua en ru

КПУ хочуть заборонити до проведення позачергових парламентських виборів, - політолог

Провокації навколо комуністів - це ідея заборони Комуністичної партії до позачергових парламентських виборів. Про це повідомив політолог Андрій Золотарьов.

"І всі прекрасно розуміють, що через рік, а може навіть через півроку Європейський суд з прав людини скасує це судове рішення, а швидше за все так і буде, але КПУ в парламент уже не пройде. А за цей час буде створена повністю контрольована нова ліва політична сила", - зазначив він.

Політолог також зазначив, що ситуація з депутатом Алексєєвим - це чіткий план дискредитації партії.

"Для того щоб зрозуміти хто замовник, досить подивитися сюжети 1+1 та інших телеканалів, які порпаються в брудній білизні, але це такі собі удари, які не мають нічого спільного з політичною боротьбою. Це роблять для того, щоб усунути Компартію з політичної арени. Адже хтось фінансує, запускає це в інтернет, а для цього потрібні гроші і чималі. Просто хтось грає в гру з форматування політичного поля України в інтересах певних олігархічних груп", - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що нібито депутат від КПУ покинув фракцію, однак сам парламентарій дану інформацію спростував.