ua en ru

Кожемякін заявляє про 25 звернень щодо стеження за політиками та активістами

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Андрій Кожемякін заявляє про 25 звернень щодо стеження за політиками та активістами. Про це він заявив сьогодні під час брифінгу у Штабі національного супротиву, повідомляє у своєму Twitter "Батьківщина".

"У нас є інформація про стеження за Чорновіл. Також є 25 звернень щодо стеження за політиками, активістами", - цитує Кожемякіна "Батьківщина".

При цьому він зауважив, що усі незаконні дії силовиків документуються, всі акти надсилаються в прокуратуру, а копії залишаються, щоб дати їм хід у майбутньому.

"Кожемякін попередив силовиків, які вистежують активістів Майдану за усними вказівками, що генерали відійдуть убік, а сядуть - виконавці", - йдеться у повідомленні "Батьківщини".

При цьому нардеп зазначив, що якщо якийсь із силовиків дуже швидко отримує нові звання - це головна ознака, що він виконує незаконні накази.

"Ми отримуємо інформацію від співробітників СБУ, МВС про те, що силовики працюють на Майдані, на акціях, в автомайданах тощо", - додав Кожемякін.