ua en ru

Кожара підтвердив Томбінські незмінність євроінтеграційного курсу України

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара провів зустріч з главою представництва Європейського союзу в Україні Яном Томбінські. Як повідомляє прес-служба Міністесртва закордонних справ України (МЗС), під час зустрічі Кожара підтвердив Томбінські незмінність євроінтеграційного курсу країни. Також український міністр окреслив ключові напрямки діяльності уряду України в контексті реалізації реформ, спрямованих на наближення до Європейського союзу.

У центрі уваги співрозмовників перебували і ключові питання порядку денного відносин Україна-ЄС, зокрема хід підготовки до підписання Угоди про асоціацію та перспективи введення безвізового режиму. Було домовлено поглиблювати взаємодію з усіх напрямків двостороннього співробітництва.

Сторони також висловилися за доцільність активізації політичного діалогу між Україною та ЄС на всіх рівнях і обговорили графік двосторонніх контактів на найближчу перспективу, в т.ч. в контексті підготовки до 16-го саміту Україна-ЄС, який запланований на 25 лютого 2013 р. у Брюсселі.

Читайте також: Чехія запевнила у своїй підтримці євроінтеграційних прагнень України