ua en ru

Кожара підтвердив стратегічний курс України на європейську інтеграцію

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара підтвердив стратегічний курс України на європейську інтеграцію. Відповідну заяву він зробив під час свого виступу на 9-й українській ланч-конференції в Давосі, організованій Фондом Віктора Пінчука і міжнародною інвестиційно-консалтинговою компанією EastOne в рамках роботи Світового економічного форуму.

Міністр охарактеризував основні елементи стратегії розвитку України на найближче майбутнє, відзначивши, що країна налаштована розвивати взаємовигідні відносини також і з Митним союзом, враховуючи національні інтереси держави, в тому числі, у форматі "3 +1".

У заході також взяли участь віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко, президент Центру глобальної економіки та геополітики міжнародної бізнес-школи ESADE Хав'єр Солана, лідер партії "Батьківщина", народний депутат України Арсеній Яценюк; лідер партії "Удар", народний депутат України Віталій Кличко; декан факультету вільних мистецтв і наук Санкт-Петербурзького державного університету Олексій Кудрін та інші.

Читайте також: Президент Австрії заявив про підтримку євроінтеграції України та підписання угоди про асоціацію