ua en ru

В Україні в квітні 2014 р. відбудеться чергове засідання українсько-російської міждержавної комісії, - МЗС

В Україні в квітні 2014 р. відбудеться чергове засідання українсько-російської міждержавної комісії

В рамках візиту в Німеччину для участі в роботі Мюнхенської конференції з безпеки Міністр закордонних справ України Леонід Кожара провів зустріч з Міністром закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим. Зокрема сторони підтвердили плани щодо проведення в Україні у квітні 2014 р. чергового засідання українсько-російської міждержавної комісії, повідомляє прес-служба МЗС України, повідомляє прес-служба МЗС України.

Особливу увагу під час зустрічі було приділено обговоренню внутрішньополітичної ситуації в нашій державі. У цьому контексті було наголошено на неприпустимості будь-якого зовнішнього втручання у процес мирного врегулювання, наголошено на необхідності поважати право українців самостійно вирішувати питання розвитку своєї країни.

Міністри також обговорили наступні заходи у рамках українсько-російського політичного діалогу, зокрема було підтверджено плани щодо проведення в Україні у квітні 2014 р. чергового засідання підкомітету з міжнародного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії.

Крім того, Кожара висловив готовність здійснити робочий візит до РФ найближчим часом з метою участі у відкритті в Москві відреставрованого пам'ятника Тарасу Шевченку