ua en ru

Корупційна схема в Міноборони: САП відмовили в клопотанні про відсторонення Павловського

Корупційна схема в Міноборони: САП відмовили в клопотанні про відсторонення Павловського Фото: Ігор Павловський (mil.gov.ua)

Павловський є фігурантом справи про корупційну схему в Міноборони

Спеціальній антикорупційній прокуратурі (САП) відмовили в клопотанні про відсторонення Ігоря Павловського від посади заступника міністра оборони України на час досудового розслідування. Про це РБК-Україна розказали у САП.

"30-го листопада відмовили в клопотанні САП відсторонити від посади на час досудового розслідування заступника міністра оборони України", - розказали у САП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід заступнику міністра оборони України Ігорю Павловському з домашнього арешту на особисте зобов'язання.

Зазначимо, у жовтні 2017 року в Національному антикорупційному бюро України заявили, що виявили в Міністерстві оборони України корупційну схему розтрати 149 млн гривень при закупівлі палива. Слідство вважає, що посадові особи Міноборони України за попередньою змовою з представниками комерційного підприємства скоїли злочин, передбачений ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України ("привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").

У цій справі затриманий Павловський і директор Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимир Гулевич.