ua en ru

Корпорацію "Богдан" визначено головним виробником і постачальником автобусів для аеропортів до Євро-2012

Міністр інфраструктури України Борис Колесніков та президент корпорації "Богдан" Олег Свинарчук сьогодні підписали меморандум про співпрацю, в якому «Богдан» визначено головним виробником і постачальником туристичних автобусів та автобусів для аеропортів у рамках підготовки України до Євро-2012, повідомляє прес-служба уряду.

Документ підписано вході робочої поїздки віце-прем'єр-міністра України - міністра інфраструктури України Б.Колеснікова до Волинської області.

За його словами, сьогодні потреба міст-учасників Євро-2012 становить більш ніж 400 туристичних автобусів та понад 100 автобусів для аеропортів.

У свою чергу О.Свинарчук подякував віце-прем'єр-міністрові - міністрові інфраструктури за довіру. "Корпорація "Богдан" буде рада запропонувати українцям і гостям Чемпіонату Європи з футболу найкращі автобуси європейського класу. З наступного року ми розпочинаємо виробництво нових моделей туристичних автобусів та автобусів для аеропортів із використанням комплектуючих світових лідерів автобусобудування: MAN та VISEON BUS (ТМ Neoplan). Саме ці автобуси обслуговуватимуть потреби Євро-2012",- зазначив керівник корпорації.

У Луцьку відбулося також підписання меморандумів про організацію виробництва туристичних автобусів Богдан-MAN та аеропортових автобусів Богдан-Neoplan.