ua en ru

Королевська задекларувала ділянку в Луганську та більше мільйона валюти готівкою

Королевська задекларувала ділянку в Луганську та більше мільйона валюти готівкою Фото: Наталія Королевська

Також нардеп задекларувала 9 торгових марок і квартиру в Києві за 8 млн гривень

Нардеп від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська зазначила у своїй е-декларації земельну ділянку в Луганську і більше мільйона готівкою в євро і доларах. Відповідна інформація розміщена в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Зокрема, Королевська задекларувала офіс в окупованому Луганську, оренду земельної ділянки площею понад 2 тис. кв. м, а також квартиру в Києві, яка записана на чоловіка, нардепа Юрія Солода, площею 264 кв. м і вартістю понад 8 млн гривень. Згідно декларації, транспортних засобів ані у Королевської, ані у її родини немає.

Крім того, нардеп задекларувала 9 торгових марок, на яких у неї є інтелектуальні права, а також більше 75 тис. гривень річної зарплати і 80 тис. гривень коштів, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень.

На рахунку у Королевської понад 108 тис. гривень та готівкою 118 тис. гривень, 27 тис. доларів, 18 тис. євро. У її чоловіка готівкою 480 тис. гривень, 575 тис. доларів і 788 тис. євро.

Нагадаємо, наредп Сергій Лещенко заявив, що чиновникам не загрожує відповідальність за незаконне збагачення до 2015 року.