ua en ru

Корбана підозрюють у підкупі виборців у Чернігові

На виборчому окрузі № 205 (м. Чернігів) кандидат у народні депутати, екс-заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського Геннадій Корбан з допомогою продуктових пайків намагається підкупити виборців. Про це в соцмережі Facebook написав користувач Володимир Євтушенко, який також виклав в мережу відеозапис процесу вербування і фотографії з вмістом роздаваних продуктових пайків.

Користувач пише, що в продуктовий набір входять крупи, макарони, цукор, горілка та агітаційні матеріали Геннадія Корбана.

За словами Євтушенка, "на відео можна побачити, як один з бригадирів отримує продуктовий пайок і записує в команду вербувальників себе і свого друга для скупки голосів за Корбана. Обіцяють по 200-300 гривень за голос".

Євтушенко також зазначає, що за інформацією від місцевих жителів роботу по роздачі продуктових пайків і скупку голосів координує активіст "Народного контролю Чернігова" Андрій Глаба.

Нагадаємо, 26 липня в окрузі №205 відбудуться довибори у Верховну Раду у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень обраного раніше Валерія Куліча, який у березні 2015 р. указом Президента був призначений головою Чернігівської облдержадміністрації.

Корбана підозрюють у підкупі виборців у Чернігові