ua en ru

Кір в Україні: у МОЗ повідомляють про зниження числа нових випадків захворювання

Кір в Україні: у МОЗ повідомляють про зниження числа нових випадків захворювання Фото: ілюстративне фото (УНІАН)

В Україні зростає кількість випадків захворювання на кір серед дорослих

В Україні, за тиждень, з 2 по 8 травня 2018 року, знизилась кількість нових випадків захворювання на кір. Про це йдеться у повідомленн Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України у Facebook.

"За 18-й тиждень 2018 року на кір захворіли 1078 людей: 479 дорослих і 599 дітей. Кількість нових випадків захворювання за останній тиждень знизилась", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, зазначається, що в Україні зростає кількість випадків захворювання на кір серед дорослих.

Крім того, повідомляється, що з початку року найбільше людей захворіли на кір в Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Одеській та Чернівецькій областях.

"За останній тиждень значно зросла кількість зареєстрованих випадків у Волинській, Вінницькій, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Херсонській, Чернівецькій областях", - йдеться у повідомленні.

Оперативні дані щодо захворюваності на кір: спалах кору триває. За оперативними даними Центру громадського здоров’я МОЗ...

Опубліковано Центр громадського здоров'я МОЗ України 8 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові Обласна дитяча клінічна лікарня на вулиці Озерянської, 5 закрилася на карантин через спалах кору.