ua en ru

Конвой ОБСЄ обстріляли біля Мар'їнка Донецької області

Конвой ОБСЄ обстріляли біля Мар'їнка Донецької області
Конвой місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі 19 листопада обстріляли військові біля Мар'їнка Донецької області, яка знаходиться під контролем сил АТО.

Конвой місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі 19 листопада обстріляли військові біля Мар'їнка Донецької області, яка знаходиться під контролем сил АТО. Про це йдеться у звіті місії.

"Військовослужбовці зробили постріли в напрямку конвою ОБСЄ біля контрольованої владою України Мар'їнки в 15 км від Донецька", - наголошується в повідомленні.

Згідно зі звітом, у 12:38 конвой ОБСЄ з двох транспортних засобів прямував на схід від Курахове, розташованого в 30 км від Донецька, у бік Донецька.

"Неподалік від Мар'їнки, приблизно в 80 м попереду конвою, здався вантажівка, що перевозила велику зелену дерев'яну коробку у супроводі двох військовослужбовців в шоломах. Місія ОБСЄ побачила розпізнавальні знаки з двох білих вертикальних ліній на капоті машини і на пасажирських дверях", - наголошується в звіті.

"Один із солдатів встав і вистрілив два рази в бік конвою ОБСЄ. Кулі пройшли в 2 м від другого автомобіля ОБСЄ", - повідомляє місія.

При цьому, як наголошується, що співробітники місії не постраждали. З міркувань безпеки вони негайно покинули цей район.

Нагадаємо, 19 листопада радник Президента України Петра Порошенко, голова Комітету з питань розвідки при Президентові Ігор Смешко назвав безкорисною місію ОБСЄ в Україні.