ua en ru

На кону в матчі з "Баварією" наша честь, - Венгер

На кону в матчі з "Баварією" наша честь, - Венгер Фото: перший поєдинок завершився перемогою "Баварії" з розгромним рахунком

Єдиною перевагою ситуації він назвав відсутність вибору

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер напередодні домашнього матчу-выдповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Баварії" підкреслив, що у команди немає вибору, їй потрібно постійно атакувати. Про це повідомляється на сайті УЄФА.

"Єдина перевага нашої ситуації в тому, що у нас немає вибору. Нам потрібно атакувати і спробувати забити багато голів. Ми чотири рази грали проти "Баварії", яка завжди є однією з двох найкращих команд у Європі, так що буде дуже важко", - сказав Венгер.

"Хочемо надати собі шанс завдяки грі у нападі. Але незалежно від того, що станеться, на кону честь "Арсеналу", нам потрібно показати свій найкращий футбол протягом усіх 90 хвилин", - додав наставник "Арсеналу".

Головний тренер "Баварії" Карло Анчелотті зазначив, що він співчуває Арсену Венгеру, але він упевнений, що менеджер "Арсеналу" впорається з критикою.

"Це наша робота, нам доводиться жити з критикою. Венгер - дуже досвідчений менеджер, і я впевнений, що він впорається з цією ситуацією. Таке може трапитися з кожним тренером. Критика - це нормально", - сказав Анчелотті.

Перший поєдинок завершився перемогою "Баварії" з розгромним рахунком 5:1.

Нагадаємо, головний тренер неаполітанського клубу Мауріціо Саррі заявив, що у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Наполі" створить "Реалу проблеми.