ua en ru

До кінця року на український ринок можуть зайти ще дві бюджетні авіакомпанії, - Омелян

До кінця року на український ринок можуть зайти ще дві бюджетні авіакомпанії, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Минулого року український перевізник SkyUp оголосив про плани бюджетних авіаперевезень

До кінця року на український ринок можуть зайти ще дві бюджетні авіакомпанії крім Ryanair. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі "5 каналу".

"Я не можу про це говорити, бо це переговорний процес. Але ми чекаємо ще щонайменше дві авіакомпанії до кінця року. З одними я вже впевнений на 90 відсотків, з іншою компанією - ще так, 50 на 50 відсотків", - сказав міністр.

Омелян також додав, що він сподівається на вихід на ринок бюджетних авіаперевезень у найближчі два роки принаймні трьох українських перевізників.

"Мене тішить, що минулого року оголосив про плани бюджетних авіаперевезень український перевізник SkyUp. Цього року, як і обіцяли, вони виходять на український ринок. І я сподіваюся, що в нас ще є два проекти зі створення українських авіакомпаній у бюджетному сегменті, і що вони вистрілять або в цьому, або в наступному році", - розповів він.

Нагадаємо, раніше під час прес-конференції міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що європейський лоукостер Ryanair почне літати восени з аеропортів "Бориспіль" і "Львів".