ua en ru

До кінця року більшість битв з РФ завершаться. Буданов розповів, коли чекати перелому

До кінця року більшість битв з РФ завершаться. Буданов розповів, коли чекати перелому Фото: Кирило Буданов, голова ГУР (Ukrinform TV)

Перелом у війні з Росією настане в серпні, а до кінця року завершиться більшість битв. Україна поверне всі окуповані території.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова Sky News.

"Перелом буде в другій половині серпня. До кінця цього року буде завершена велика частина активних бойових дій", - сказав Буданов.

За його словами, Україна поверне всі окуповані Росією території, включаючи Донбас і Крим. Глава ГУР додав, що не здивований невдачами російської армії.

"Ми знаємо все про нашого ворога. Ми знаємо про їхні плани майже в той момент, коли вони складаються", - уточнив Буданов.

Оновлено

В інтерв'ю Буданов також повідомив, що в Росії вже готується переворот з метою усунення Володимира Путіна з посади президента. Глава ГУР додав, що російський лідер серйозно хворий на рак.

"Європа бачить у Росії велику загрозу. Вони бояться її агресії. Ми воюємо з Росією вже вісім років і можемо сказати, що широко розрекламована російська міць - це міф. Вона не така сильна, як здається - це орда людей зі зброєю", - підсумував. Буданов.