ua en ru

Концепцію участі держави у банківському середовищі визначать у лютому 2016 р., - "Укрексімбанк"

Концепцію участі держави у банківському середовищі визначать у лютому 2016 р., - "Укрексімбанк" Фото: глава НБУ Валерія Гонтарєва

Мінфін дотримуємось термінів за меморандумом з МВФ

Концепцію участі держави у банківському середовищі визначать у лютому 2016 р. Про це в ході інвестиційної конференції "Нова Україна" сьогодні в Києві заявив старший радник голови правління "Укрексімбанку" Борис Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наскільки мені відомо, Мінфін дотримуємось термінів, погоджених у меморандумі з МВФ. Маяк, контрольний термін по сектору державних банків - це лютий майбутнього року, тобто до цього часу будуть виведені всі показники та визначено концепцію подальшого розвитку взагалі і участі держави в банківській середовищі і, виходячи з цього, потреби в додатковому капіталі для регулятивного капіталу існуючих держбанків", - заявив він.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати Верховної Ради України підтримали у другому читанні в цілому законопроект № 1195 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо умов повернення строкових депозитів)".