ua en ru

До кінця року Україна закупить 78 габаритно-вагових комплексів для контролю на дорогах, - Гройсман

До кінця року Україна закупить 78 габаритно-вагових комплексів для контролю на дорогах, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

До кінця вересня 26 комлексів повинні з'явитися на дорогах України

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що до кінця року Україна закупить 78 габаритно-вагових комплексів для контролю на дорогах. Про це він повідомив в Facebook.

"Завдання закупити вагові комплекси були поставлені перед Міністерство інфраструктури України ще в минулому році. Однак проведений тендер довелося скасувати і оголосити знову. Тепер переможець нарешті визначено і 26 габаритно-вагових комплексів повинні з'явитися на дорогах України вже до кінця вересня", - заявив Гройсман.

За його словами, до кінця року габаритно-вагових комплексів повинно бути придбано 78 штук.

З приводу ще однієї популярної в коментах тими щодо ремонту доріг - про перевантажені фури. Нещодавно була інформація, щ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 11 серпня 2017 р.

"Тепер, при належному технічному забезпеченні будемо мати всі підстави вимагати від Державної служби України з безпеки на транспорті. Також очікуємо, що належний контроль буде сприяти тому, що нова культура ставлення до українських дорогах буде формуватися не тільки у тих, хто їх будує і ремонтує, але і у тих, хто ними користується - у підприємців, власників фур і водіїв", - резюмував Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єра, що Кабінет міністрів України в 2017 році направить майже 15 млрд гривень від перевиконання фінансових планів з митних надходжень на ремонт доріг.