ua en ru

З контрабандою на Донбасі будуть боротися мобільні групи, - Порошенко

З контрабандою на Донбасі будуть боротися мобільні групи, - Порошенко Фото: Петро Порошенко

Контрабанда об'єднує нечистих на руку військовослужбовців ЗСУ та окупаційні проросійські війська

З контрабандою на лінії розмежування на Донбасі будуть боротися мобільні групи. Про це заявив Президент України Петро Порошенко сьогодні під часнаради і ході робочого візиту в Одесу, передає корреспондент РБК-Україна.

"Групи представників Фіскальної служби, СБУ, мобільні групи, які будуть боротися з контрабандою на сході, будуть мати надійну підтримку та прикриття з боку військовослужбовців, будуть супроводжуватися українським десантниками", - заявив Порошенко.

Він також зазначив, що контрабанда об'єднує нечистих на руку військовослужбовців ЗСУ та окупаційні проросійські війська.

"Тут вони дуже швидко розбираються. Для допомоги захисту українських інтересів, я попросив долучитися до цього процесу волонтерів. Завтра, у мене прохання, крім представників СБУ, митниці, ГФС, податкової митниці, представників прикордонників, МВС запросити волонтерів. Контрольні функції волонтерів, яким нема чого втрачати крім чесного імені, думаю, що нам дуже допоможуть у ефективній боротьбі з контрабандою", - зазначив Президент.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко хоче повернути кримінальну відповідальність за контрабанду.