ua en ru

Контакт-центр "Криворіжгазу" обробив понад 172 тис. звернень

Контакт-центр ПАТ "Криворіжгаз" почав роботу в травні 2015 року. За рік оператори обробили понад 172 тис. звернень жителів, повідомляє прес-служба компанії.

Наголошується, що використання сучасного програмно-апаратного комплексу дозволяє операторам контакт-центру працювати відразу з декількома вхідними дзвінками. Завдяки зручному алгоритму роботи, оператори в лічені секунди отримують інформацію про клієнта та оперативно відповідають на його питання. До того ж, за даними прес-служби, контакт-центр постійно розширює можливості зворотного зв'язку з споживачами.

Так, з квітня 2016 року споживачі мають можливість користуватися зручною системою голосового самообслуговування (IVR-сервіс), не чекаючи з'єднання з оператором. Даний сервіс дозволяє отримати інформацію про діючій ціні на газ, норми споживання, про правила безпеки користування газовими приладами, а також дізнатися про зміни, які сталися в газовому секторі.

"Важливою функцією IVR-сервісу є цілодобове прийняття показників лічильників газу. Якщо споживач не встиг в період роботи Контакт-центру з 8:00 до 20:00 передати дані про споживання природного газу, він має можливість зробити це в будь-який час доби, скориставшись голосовими підказками", - зазначає начальник управління клієнтського сервісу Анастасія Озерян.