ua en ru

Контакт-центр "Київоблгазу" за квартал обробив близько 300 тис. звернень

Контакт-центр "Київоблгазу" за квартал обробив близько 300 тис. звернень Контакт-центр "Київоблгазу" за квартал обробив близько 300 тис. звернень

Кількість звернень споживачів газу Київської області збільшилася на 25%

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість звернень споживачів газу Київської області збільшилася на 25%. Майже за три місяці 2017 року, фахівці контакт-центру ПАТ "Київоблгаз" надали клієнтам приблизно 300 тисяч інформаційно-консультаційних послуг, повідомляє прес-служба компанії.

У компанії вважають, що така кількість звернень свідчить, що все більше споживачів газу області вирішують питання дистанційним способів.

Для цього ПАТ "Київоблгаз" постійно працює над вдосконаленням та збільшенням кількості своїх сервісів. Серед останніх - введення голосового меню, можливість передачі показань лічильника і звірки балансу за допомогою смс-повідомлення. З початку року за допомогою цього сервісу оператори контакт-центру ПАТ "Київоблгаз" надали споживачам приблизно 5 тисяч консультацій.

"Ми робимо все, щоб наші клієнти відчули, що їх обслуговує сучасна європейська газова компанія. Всього за кілька років ми здійснили справжній прорив у розвитку клієнтського сервісу. Створили Контакт-центр і "Особистий кабінет", за допомогою яких можна дистанційно отримувати консультації. Ввели не менше п'яти способів для передачі показань лічильника. Серед них, зокрема, система голосового меню IVR, що обслуговує споживачів цілодобово. Нещодавно відкрили перший в області сучасний Центр обслуговування клієнтів, який дозволяє в одному місці вирішити весь спектр питань", - розповів голова правління "Київоблгаз" Дмитро Дронов.