ua en ru

Коновалюк вперше підтримав Царьова

Кандидат на пост Президента України Валерій Коновалюк відреагував на інформацію про зняття Олегом Царьовим своєї кандидатури з виборів, і можливий схід з дистанції Михайла Добкіна. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вперше підтримую Олега Царьова! Його рішення про зняття своєї кандидатури з президентських перегонів правильне і чесне, по відношенню до народу України. Я закликаю всіх кандидатів, які до останнього дня носили і носять партквитки Партії регіонів, знятися з виборів. Ви не маєте морального права брати участь в політичних процесах, що відбуваються в державі. Ви мовчали, коли ваші лідери планомірно знищували нашу державу, так чому ви вирішили, що зараз можете розправити плечі? Красиво піти - це єдиний ваш крок, який отримає широку підтримку українців", - йдеться в повідомленні.

Валерій Коновалюк також підкреслив, що жителі cходу вже були неодноразово обдурені представниками Партії регіонів. За його словами, ці кандидати вже вичерпали всі можливі кредити довіри українців, і повертатися в органи влади їм не можна.

Нагадаємо, Коновалюк ще в 2012 р. вийшов з Партії регіонів через незгоду з політикою Януковича і діяльністю, що призвела до глибокої соціально-економічної кризи.