ua en ru

Коноплянка названий кращим гравцем матчу "Кьольн" - "Шальке"

Коноплянка названий кращим гравцем матчу "Кьольн" - "Шальке" Фото: Євген Коноплянка в матчі проти "Кьольна" (twitter.com/s04)

Українець допоміг своїй команді здобути нічию

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка визнаний найкращим гравцем матчу 31 туру чемпіонату Німеччини "Кельн" - "Шальке" (2:2) за версією WhoScored. Про це повідомляється на сайті авторитетного видання.

Українець, який відзначився забитим м'ячем і гольовою передачею, удостоєний найвищої оцінки - 8,4. Він також вісім разів пробив по воротах (три - в створ).

Коноплянка названий кращим гравцем матчу "Кьольн" - "Шальке"

Коноплянка вийшов на матч проти "червоно-білих" в основному складі. Вже на 5 хвилині зустрічі Бриль Емболо після пасу Євгена вивів гельзенкірхенський клуб вперед.

На 23 хвилині Коноплянка сам відзначився голом і подвоїв перевагу своєї команди. На 64 хвилині він бул замінений на Набіль Бенталєба.

У підсумку "Шальке" не зміг втримати перевагу в два м'ячі. Поєдинок завершився з рахунком 2:2. Команда з Гельзенкірхена залишається на другому місці в Бундеслізі.

У цьому сезоні 28-річний українець провів 25 матчів у складі німецького клубу, в яких забив п'ять м'ячів і зробив чотири ассист.

Нагадаємо, Коноплянка в 30 турі чемпіонату Німеччини встановив унікальне досягнення для гельзенкірхенської команди.