ua en ru

Кононенко задекларував 7,7 млн гривень доходу за 2017 рік

Кононенко задекларував 7,7 млн гривень доходу за 2017 рік Фото: Ігор Кононенко (facebook.com_Игорь_Кононенко)

Кононенко вказав у декларації 252 тис. гривень зарплати

Заступник глави фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко задекларував 7,7 млн гривень доходу за 2017 рік. Про це свідчить його декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, Кононенко вказав у декларації 252 102 гривень зарплати, 378 084 гривень процентів від вкладу у "Укрсоцбанку", а також 7 077 052 дивідендів від ПАТ " Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "ВІК". Таким чином, загальний дохід Кононенко за 2017 рік склав 7 707 238 гривень.

Також Кононенко задекларував 2 542 904 гривень і 1099 доларів на рахунках у банку, а також 900 тис. доларів, 800 тис. євро готівки, а також акції ПАТ "ЗНКІФ "ВІК" вартістю 5 897 543 гривень.

Крім того, Кононенко вказав у е-декларації земельну ділянку та житловий будинок у Києві, домоволодіння у Київській області, земельну ділянку у Київській області, квартиру у Києві, апартаменти у Франції та житловий будинок в Іспанії. Також Кононенко задекларував ювелірні вироби, годинники, одяг, домашній кінотеатр, меблі, колекцію порцелянових статуеток, сейф, автомобілі (Subaru, два BMW, Audi та Mersedes-Benz).

Задекларував Кононенко і акції у ПАТ "Міжнародний Інвестиційний Банк", ПАТ "ЗНКІФ"ВІК", Treck Holdings Limited та RI-System Limited.

Також Кононенко вказав у декларації ТОВ "Пісківський завод скловиробів", ТОВ "Янтра", "Спортивно-оздоровчий комплекс "Монітор", ТОВ "Міжнародна тенісна академія", ТОВ "Медсервіс плюс", ПАТ "Завод "Ленінська Кузня", Dzhapan MOTORS, ТОВ "Европейський дім", Trek Holding Coast T S.L., Lancashire Big S.L., Trek Holdings Limited, "Зовнішекономсервіс" - фірма маркетингу і зовнішньо-економічних зв'язків ВАТ "Севастопольський морський завод", ТОВ "Київгейт інвестмент", Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "ВІК", ТОВ Saturn-trans.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кононенко за 2015 рік задекларував будинок в Києві площею понад 1,6 тис. кв. м і 5 машин.