ua en ru

Кононенко зустрічався у Відні з екс-міністром Януковича Злочевським, - журналіст

Кононенко зустрічався у Відні з екс-міністром Януковича Злочевським, - журналіст Фото: віденська вечеря Кононенка зі Злочевським

Зустріч відбулася ввечері 23 грудня у ресторані Plachutta

Заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко зустрічався у Відні (Австрія) з колишнім міністром-утікачем екології часів Віктора Януковича Миколою Злочевським. Фотографії зустрічі людей, схожих на Кононенка і Злочевського, опублікувала журналістка Ольга Василевська-Смаглюк у своєму Facebook.

Зазначено, що вказана зустріч відбулася увечері в п’ятницю, 23 грудня 2016 року, в ресторані Plachutta в самому центрі австрійської столиці.

"Поки кожен із нас із завмиранням серця стежив за подіями на Світлодарськ дузі, ці двоє бухали і жартували. З видом господаря життя, Кононенко скаржився на "журналюг", які якось раз накинулися на нього в Раді. Свідки цієї зустрічі стверджують, що Кононенко був з невеликою валізкою", - написала журналістка у соцмережі.

Что Вы делали в пятницу вечером, помните? А депутат от БПП Игорь Кононенко вместо того, чтобы кнопки в Раде нажимать, с...

Опубліковано Olga Vasilevskaya-Smagliuk 24 грудня 2016 р.

За її словами, вона намагалася зв'язатися з обома учасниками цієї зустрічі, але так і не отримала від них відповіді.

Нагадаємо, у червні цього року правоохоронці заарештували рахунки газодобувної компанії Злочевського - Burisma. Однак зараз справа пішла до відновлення роботи фірми. Сам екс-міністр проходить у справі про незаконне збагачення. У жовтні стало відомо, що Злочевського немає в базі розшуку Міністерства внутрішніх справ.