ua en ru

Конкурсна комісія МінАП обрала керівника "Артемсолі"

Конкурсна комісія МінАП обрала керівника "Артемсолі" Фото: держпідприємство "Артемсіль"

Ним став виконуючий обов'язки директора підприємства Володимир Доля

Конкурсна комісія при Міністерстві аграрної політики та продовольства України від 8 квітня 2016 року шляхом відкритого голосування визначила переможця конкурсу на посаду директора ДП "Артемсіль". Ним став виконуючий обов'язки директора підприємства Володимир Доля, передає прес-служба МінАП.

Наголошується, засідання комісії відбувалося в присутності представників ЗМІ. До складу конкурсної комісії входять представники маркетингових і консалтингових компаній: Kienbaum, ARTE Business Group, rabota.ua.


"Зараз Мінагрополітики готує подання до Кабінету Міністрів України щодо погодження призначення Доля В. І. на посаду директора ДП "Артемсіль", - говориться в повідомленні.

В Мінап додали, що головним завданням новообраного керівника держпідприємства має стати передприватизаційна підготовка підприємства.

Нагадаємо, заяви на участь у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора ДП "Артемсіль"подали 30 претендентів, до участі в наступному етапі було допущено 29 учасників, захищали конкурсні пропозиції 25 учасників.