ua en ru

Конкурс на посаду глави "Укрзалізниці" можуть провести протягом трьох місяців, - Омелян

Конкурс на посаду глави "Укрзалізниці" можуть провести протягом трьох місяців, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Міністр інфраструктури прокоментував конкурс в "Укрзалізницю"

Конкурс на посаду глави Публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" може відбутися протягом найближчих трьох місяців. Про це РБК-Україна повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Відзначимо, напередодні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд має якомога швидше оголосити конкурс на посаду глави "Укрзалізниці". За українським законодавством, процес проведення конкурсу може зайняти кілька місяців.

"Якщо є бажання - це (провести конкурс в УЗ, - ред.) можливо зробити протягом трьох місяців", - повідомив РБК-Україна Володимир Омелян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасово виконуючий обов'язки голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов ще не вирішив, чи братиме участь у конкурсі на посаду голови УЗ.

"Цього року я ще не замислювався з цього приводу, ще не оголошено умови конкурсу. Коли будуть відповідні оголошення, коли буде прийнято рішення про проведення конкурсу, я прийму рішення, чи приймати участь", - повідомив Кравцов.