ua en ru

Конгрес США відклав слухання по втручанню РФ у президентські вибори

Конгрес США відклав слухання по втручанню РФ у президентські вибори Фото: у Конгресі США відбудуться слухання щодо ймовірного втручання РФ у вибори президента Америки

Директор ФБР і глава АНБ не зможуть прийти на слухання

Закриті слухання спеціального комітету з розвідки палати представників американського конгресу щодо можливого втручання Росії у вибори президента США, які були заплановані на 28 березня, відкладено рішенням спецкомітету. Про це заявив офіційний представник глави спецкомітету Джек Лангер, передає DW.

За його словами, директор ФБР Джеймс Комі і керівник АНБ Майк Роджерс "не зможуть прийти" на нараду. При цьому він висловив сподівання, що комітет "продовжить спроби призначити час, коли вони зможуть зустрітися з нами на закритому засіданні".

Раніше голова Спеціального комітету з розвідки при палаті представників Девін Нуньєс оголосив про скасування відкритих слухань про розслідування передбачуваного втручання РФ у президентські вибори в США. Причиною для цього називалася необхідність проведення закритої наради з Комі і Роджерсом.

Як повідомлялося раніше, ФБР є інформація, яка вказує на те, що особи в оточенні Дональда Трампа могли співпрацювати з представниками Росії, здійснюючи координацію публікації даних, спрямованих на заподіяння шкоди колишньому кандидатові на виборах від Демократичної партії Хілларі Клінтон під час минулорічної президентської кампанії

Нагадаємо, в Сенаті США 30 березня пройдуть слухання про зв'язки Трампа з Росією.