ua en ru

Конфлікт на зернотоці у Вінницькій області: суд арештував 45 затриманих

Конфлікт на зернотоці у Вінницькій області: суд арештував 45 затриманих Фото: поліція

Наразі їм загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі

Вінницький міський суд арештував 45 затриманих учасників конфлікту на зернотоці у Вінницькій області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"2 червня Вінницький міський суд розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу 45 затриманим у вчиненні хуліганських дій у с. Метанівка Теплицького району. 45 затриманим за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 4. ст. 296 КК України (хуліганство), обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, клопотання на обрання міри запобіжного заходу розглядалися одночасно у декількох залах засідань Вінницького міського суду Вінницької області.

За словами глави поліції області Юрія Педоса, переважна більшість затриманих - охоронці зерносховища, які влаштувалися на роботу через посередника одного з підприємців м. Кропивницького. Наразі їм загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

altaltaltaltalt
Фото: суд арештував учасників конфлікту на зернотоці у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході конфлікту зі стріляниною на території зернотоку у Вінницькій області, що стався 31 травня 2017 року, силовики затримали 45 осіб. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.