ua en ru

Конференція на тему чат-ботів у бізнесі відбудеться 29 березня

Конференція на тему чат-ботів у бізнесі відбудеться 29 березня

Перша в Україні конференція на тему чат-ботів у бізнесі відбудеться вже 29 березня, а значитсамоевремя розповісти, чим будемо дивувати гостей конференції – ключові спікери та активності на ChatBotConference.

Девід Пичсенмейстер – основательOratio (платформи для створення ботів зі штаб-квартирою у Відні),підприємець і розробник ПЗ; організатор ділових зустрічей на тему чат-ботів в Австрії. Керує бізнес-инкубаторомLemmings I/O і першим у Європі творцем чат-ботів ELEVATE Accelerator.

Тема його виступу – «Тренди чат-ботів 2017».

Ключові моменти виступу:

- принцип роботи Oratio: поєднання особистого та автоматизованого спілкування, клієнтські кейси;

- тренди в індустрії: чат-боти на зміну додатками;

- діалоговий інтерфейс: кейси Alexa від Amazon, Siri і GoogleHome;

- боти в групових чатах і знахідки ботів в різних месенджерах;

- людський контроль чат-ботів та обслуговування клієнтів.

Юлія Гусєва- керівник «Чат-онлайн» «Приватбанку». Юлія розповість, як працюють боти найбільшого банку України.

Тема виступу: Боти у "Приватбанку". Жива статистика».

Онлайн-чат «Приватбанку» – це безкоштовна послуга, призначена для швидкого і повного інформування клієнтів, розв'язання проблемних ситуацій, консультації з різних питань і т. д., яка працює 24 години в добу. Щоб досягти високої якості клієнтської підтримки «ПриватБанк» використовує чат-ботів.

На конференції керівник онлайн-чату розповість, які саме функції виконують віртуальні співрозмовники і як це допомагає банку економити величезні кошти на зарплати співробітникам.Учасники конференції дізнаються, скільки у «Приватбанку» ботів, а також як вони працюють (статистика, цифри, цікаві факти).

Свій доповідь Юлія презентуватиме разом з головним ботостроителем«Приватбанку» Павлом Чишко, який також проведе всім бажаючим ексклюзивний майстер-клас «Створи свого чат-бота за 15 хвилин». Експерт «Приватбанку» навчить учасників розробляти бота-продавця для Viber/Telegram/Facebook Messenger, використовуючи платформу Corezoid. Буквально за 20 хвилин усі учасники зможуть освоїти базові навички проектування функціональних ботів!

Кир Келевра - експерт у сфері криптовалют, СЕО bitup.io, биткоин-максималіст, криптотрейдер, фахівець в області ціноутворення криптовалют.

Тема спікера: «Бар'єри у використанні алгоритмічної торгівлі криптовалютами».

На ChatBotConference глава bitup.io розповість, як використовувати інтелектуальні сервіси для отримання прибутку в криптовалютеBitcoin.

Основні тези доповіді:

  • Макроекономічний огляд ринку криптотрейдинга.
  • Популярныекриптобиржи і що з ними не так.
  • Огляд інструментарію та проблеми інтеграції.
  • Висновки і особистий досвід.

Все про чат-ботах і навіть більше зможете дізнатися вже 29 березня на ChatBotConference в БЦ «Парус». Давайте робити чат-революцію разом!

Успейтезарегистрироваться на сайт.