ua en ru

Компанія "Укрнафтопродукт" виставлена на продаж

Компанія "Укрнафтопродукт" виставлена на продаж Фото: будівля "Укрнафтопродукту"

"Укрнафтопродукт" відноситься до об'єктів державного майна

Компанія "Укрнафтопродукт", що входить до об'єктів державного майна, виставлена на продаж. Про це повідомляється в номері офіційного видання Фонду державного майна "Відомості приватизації" від 24 травня.

"Статутний капітал товариства становить 36 652 947,00 гривень. Номінальна ціна акції - 0,3 гривні. Початкова ціна пакета акцій товариства - 28 415 000,00 гривень", - відзначають у виданні.

Компанія знаходиться в Києві на бульварі Верховної Ради.

Вчора на сайті Фонду держмайна анонсували продаж акцій ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ", ПрАТ "Укрнафтопродукт", ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод", ПрАТ "М-Сервіс", ЄМК "Новодністровська державна швейно-трикотажна фабрика".

У фонді відзначають, що до приватизації активно підготували одразу кілька десятків об‘єктів, і для прискорення їхнього продажу вирішили зібрати оголошення у найближчому номері. Офіційне видання виходить двічі на тиждень.

Нагадаємо, 12 травня повідомлялося, що "Укрнафтопродукт" закінчив I квартал з чистим збитком в 45 тис. гривень. В I кварталі 2015 року валовий прибуток "Укрнафтопродукту" склав 206 тис. гривень.