ua en ru

Компанія Nikon анонсувала фотоапарат на системі Android

Компанія Nikon анонсувала Coolpix S800c - фотоапарат, який поєднує в собі функції камери і смартфона і працює на операційній системі Android 2.3, передає "Росія-24".

За допомогою вбудованого модуля Wi-Fi можна підключатися до Інтернету і скачувати на камеру будь-які додатки з магазину Google Play.

Нова фотокамера дозволить моментально обробити фото і викласти його в Інтернет, є можливість передати файли на телефон або планшет по Bluetooth. Таже в Coolpix S800c вбудований модуль GPS - він дозволить додавати до знімків географічні мітки і користуватися додатками, визначальними місцезнаходження.

У Coolpix S800c використовується 16-мегапіксельна CMOS BSI-матриця, система обробки зображень EXPEED C2 і автофокусування, ширококутний об'єктив NIKKOR з десятикратним оптичним зумом.

Нова камера дозволяє знімати відео у форматі HD з роздільною здатністю до 1080p. Фотоапарат оснащений сенсорним OLED-дисплеєм розміром в 3,5 дюйми, роздільна здатність якого становить 819 тис. пікселів.

Вбудована пам'ять розділена на дві частини: 1,7 ГБ для фотографій і 680 МБ для додатків. Камера сумісна з картками пам'яті SD/SDHC розміром до 32 гігабайт.

Розміри камери - 111,4 x60, 0x27, 2 мм. Вага - приблизно 184 г. У США камера буде коштувати близько 350 долл. Вихід Coolpix S800c в продаж очікується у вересні.

Відзначимо, 20 серпня компанія Sony представила в Японії сенсор для мобільних камер нового покоління, що одержав ім'я Exmor RS.