ua en ru

Компанія Nemiroff збільшила обсяг продажів у 2010 р. на 13,6% - до 473,6 млн дол

Nemiroff Холлдінг за підсумками 2010 р. збільшив обсяг продажів продукції на 13,6% - до 473,6 млн дол., що на 56,8 млн дол. більше показника 2009 р. Обсяг реалізованої продукції Nemiroff становить 8,29 млн дал. Найбільше зростання демонструють продажі в Україні та Польщі. Про це повідомляє прес-служба підприємства.
На українському ринку підсумковими показниками по продажу протягом року склав більше 221,5 млн дол. що на 28,9% перевищує показники минулого року. Компанія реалізувала в Україну більше 4,97 млн дал. напоїв (+11,7%). У Польщі зростання обсягу продажів продукції Nemiroff склав 9,6% у грошовому вираженні і 12,3% - у фізичному.
Так, за результатами року компанія збільшила обсяг продажів на ринках країн СНД на 29%, Європи, Азії, США та інших - на 49%. Позитивна динаміка продажів на зовнішніх ринках підкріплюється зростанням відвантажень у міжнародну мережу магазинів безмитної торгівлі - Duty Free, який становив 82%.
Паралельно зростанню продажів продукції Nemiroff Холдинг, значно збільшилась сума податкових відрахувань компанії до бюджетів різних рівнів. У 2010 р. вона склала 211,3 млн дол. (+27%). У тому числі, в Україні сума сплачених податків до державного бюджету склала більше 100 млн дол. (793,59 млн грн), що на 36% перевищує показники минулого року.

Нагадаємо, Nemiroff Холдинг - виробник алкоголю, продукція якого поставляється в 55 країн світу. Виробничі потужності компанії: 2 лікеро-горілчаних заводу розташовані в місті Немирів (Вінницька обл., Україна). Розлив продукції в Росії здійснюється на потужностях ВАТ "Лікеро-горілчаний завод" Ярославський "(входить у ФГУП "Росспиртпром"). У жовтні 2010 р. міжнародний бренд Nemiroff почав розлив продукції в Білорусі на потужностях республіканського унітарного підприємства "Мінськ Кристал" (входить до структури концерну "Белгоспищепром"). У структуру холдингу входять керуюча компанія Nemiroff, українська горілчана компанія Nemіroff, ДП "Алко Інвест", торгове представництво Nemіroff у Росії і торгове представництво Nemіroff у Польщі, а також Nemiroff International з штаб-квартирою в Будапешті (Угорщина).