ua en ru

Компанія EastСoal Inc завершила операцію з придбання шахти ім. Менжинського

Завершилося оформлення операції з придбання компанією Eastcoal Inc (Канада) шахти ім. Менжинського в м. Первомайськ Луганської області. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Напередодні підписання документів відбувся візит керівництва компанії EastСoal Inc на підприємство і зустріч з керівниками міста і області. В ході зустрічей обговорювалися основні етапи розвитку шахти ім. Менжинського і пріоритетів роботи компанії EastСoal Inc в Україні.

"У наших планах - збільшувати виробництво вугільної продукції в Україні. Так, на новому активі - шахті ім. Менжинського - планується побудувати збагачувальну фабрику і інвестувати в збільшення видобутку вугілля", - відзначив Браам Йонкер, директор компанії EastСoal Inc.

Зазначимо, EastСoal Inc вклала в свої вугільні активи в Україні 25 млн дол. Найближчим часом компанія планує інвестувати ще 17 млн дол. Раніше повідомлялося, що EastСoal Inc. планує направити залучені на біржі 16,9 млн дол. в розвиток шахти ім. Менжинського в Луганській області.

EastСoal Inc - публічна акціонерна компанія, зареєстрована на фондовій біржі Торонто під індексом ECX. З моменту створення в 1984 р. компанія займалася освоєнням мідно-золотоносних родовищ в Канаді, а з початку 2000-х приступила до реалізації проектів по видобутку вугілля.