ua en ru

Комітет рекомендує Раді схвалити зміни до держбюджету, внесені Кабміном

Комітет рекомендує Раді схвалити зміни до держбюджету, внесені Кабміном Фото: Верховна Рада України (РБК-Україна)

Відповідний законопроект рекомендується ухвалити за основу та в цілому

Комітет з питань бюджету рекомендує Верховній Раді прийняти за основу та в цілому урядовий законопроект №6600 про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2017 рік". Про це повідомляє прес-служба парламенту.

Так, законопроект підготовлено Міністерством фінансів України з метою спрямування перевиконання дохідної частини державного бюджету для збільшення видатків на вирішення найнагальніших проблемних питань оборони, громадського порядку і безпеки держави, соціально-економічних та інших нагальних питань.

"За підсумками розгляду законопроекту комітет з питань бюджету ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік", поданий Кабінетом міністрів України (реєстр. № 6600 від 21.06.2017 р.), за результатами розгляду у першому читанні прийняти за основу та в цілому як закон", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що проект закону про внесення змін до державного бюджету на 2017 рік дозволить забезпечити фінансування субсидій, заробітних плат в оборонному і медичному секторах і забезпечення програми "Доступні ліки".