ua en ru

Зміни до держбюджету передбачають фінасування субсидій і заробітних плат, - Гройсман

Зміни до держбюджету передбачають фінасування субсидій і заробітних плат, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман закликав депутатів підтримати проект закону про внесення змін до держбюджету

Проект закону про внесення змін до державного бюджету на 2017 рік дозволить забезпечити фінасування субсидій, заробітних плат в оборонному і медичному секторах та забезпечення програми "Доступні ліки". Про це сьогодні під час засідання Верховної Ради заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це дуже важливий документ, який передбачає ритмічне фінасування субсидій для українських громадян, заробітної плати в оборонному секторі, фінасування заробітних плат для лікарів, фінасування програми "Безкоштовні ліки", багато інших важливих проектів, я дуже просив би вас сьогодні прийняти рішення про те, щоб цей законопроект розглянути саме сьогодні", - заявив Гройсман.

Голова уряду закликав депутатів підтримати проект закону про внесення змін до державного бюджету на 2017 рік.

Ймовірно мова йде про законопроект №6600 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік", який надійшов до Ради сьогодні, документ пропонується для включення до порядку денного сесії.

"Проект Закону підготовлено з метою спрямування перевиконання дохідної частини державного бюджету для збільшення видатків на вирішення найнагальніших проблемних питань оборони, громадського порядку і безпеки держави, соціально-економічних та інших нагальних питань", - йдеться у пояснювальній записці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада посилила відповідальність за паркування на місцях для інвалідів.