ua en ru

Комітет рекомендував Раді самій визначитися з вето Порошенко на закон про реструктуризацію валютних кредитів

Комітет рекомендував Раді самій визначитися з вето Порошенко на закон про реструктуризацію валютних кредитів Фото: Сергій Рибалка

Комітет закликав вирішити питання якомога швидше

Комітет рекомендував Верховній Раді України самій визначитися щодо відхилення вето президент на закон про реструктуризацію валютних кредитів. Про це журналістам у парламенті повідомив голова комітету з питань фінансів і банківської діяльності Сергій Рибалка, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми розглянули законопроект про реструктуризацію валютних кредитів №1558-1 (на комітеті - ред.). Ми вважаємо, що це питання ми не можемо затягувати. Далі вже нікуди. Були пропозиції президента про відхилення цього закону. Ми вважаємо, що депутати в залі повинні вирішити проблему і поставити крапку", - сказав Рибалка.

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада України підтримала в третьому читанні і в цілому законопроект № 1558-1 "Про реструктуризацію зобов'язань по кредитах в іноземній валюті".

18 грудня президент України Петро Порошенко наклав вето на закон "Про реструктуризацію зобов'язань по кредитах в іноземній валюті" (№1558-1) і повернув його з пропозиціями.