ua en ru

Комітет Ради оголосив повторний відбір кандидатів на посаду члена Нацтелерадіо

Комітет Ради оголосив повторний відбір кандидатів на посаду члена Нацтелерадіо Фото: Верховна Рада

Дві з трьох кандидатур не можуть брати участь у відборі

Парламентський комітет з питань свободи слова та інформаційної політики оголосив повторний відбір кандидатур на посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

Так, у зв'язку з достроковим припиненням повноважень члена Нацради Катерини Котенко комітет в серпні оголошував відбір кандидатур на вакантну посаду.

"Однак дві з трьох кандидатур, рекомендованих всеукраїнськими громадськими організаціями, що працюють в сфері медіа, поки не можуть брати участь у відборі: Коваль Валентин 27 вересня призначений на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Указом Президента №412 / 2016, а Мясникова Катерина відкликала свою кандидатуру", - сказано в повідомленні.

У зв'язку з цим комітет 23 листопада оголосив повторний відбір кандидатур на заміщення вакантної посади члена Націсовета. Відповідна інформація опублікована в газеті «Голос України» № 223 (6477) від 23 листопада.

Нагадаємо, член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Катерина Котенко залишила свій пост. Нацрада на позачерговому засіданні задовольнив заяву Котенко про звільнення за власним бажанням.