ua en ru

Комітет з нацбезпеки Ради сьогодні розгляне ситуацію в Криму

Ситуацію в Криму щодо захоплення будівель Верховної Ради та ради міністрів Криму сьогодні, 27 лютого, розгляне комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

Ситуацію в Криму щодо захоплення будівель Верховної Ради та ради міністрів Криму сьогодні, 27 лютого, розгляне комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони. Про це РБК-Україна в кулуарах Ради повідомив голова комітету Володимир Литвин.

"Зараз ми вивчаємо цю ситуацію, збираємо інформацію і найближчим часом в залежності від того, які будуть відбуватися події в сесійній залі буде проведено засідання комітету ВР з питань національної безпеки і оборони. Я вранці переговорив з представниками сектору безпеки і оборони з цього приводу і отримав інформацію", - сказав Литвин.

Нагадаємо, вранці 27 лютого будівлі Верховної Ради та ради міністрів АР Крим були захоплені озброєними людьми, які відмовилися від переговорів. В.о. Президента України Олександр Турчинов доручив силовим структурам вжити всіх заходів для покарання загарбників будівель.